Φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, 9 - 11 Μαΐου 2014, Τεχνόπολις, Γκάζι.

2014-05-09 11:33

Μετά την μεγάλη επιτυχία των διοργανώσεων του 2013 (Άνοιξη στο Γκάζι και Χριστούγεννα στη Helexpo), το φεστιβάλ Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις  έχει πια καθιερωθεί. Οι επισκέπτες περιμένουν τη νέα διοργάνωση για να ανακαλύψουν νέα πράγματα, να ξαναβρούν αγαπημένους παραγωγούς, να δοκιμάσουν, να αγοράσουν, να διασκεδάσουν, να μάθουν... Οι περισσότεροι εκθέτες δηλώνουν ότι αυτή είναι η μόνη αξιόλογη διοργάνωση στην οποία θέλουν να συμμετέχουν. Κι εμείς, προσπαθούμε σε κάθε νέα διοργάνωση να κάνουμε καινούρια και πρωτότυπα πράγματα, να βελτιώνουμε ότι ήταν ήδη καλό, να διορθώνουμε ό,τι χρειάζεται.

Τα καινούρια πράγματα φέτος την άνοιξη είναι πολλά.

- Καινούρια σχεδίαση του χώρου με φαρδύτερους διαδρόμους και χωριστές εισόδους - εξόδους σε κάθε κτίριο για ευκολότερη κίνηση των επισκεπτών και καλύτερο εξαερισμό.

- Υπαίθρια περίπτερα στον προαύλιο χώρο

- Πολιτιστικά δρώμενα (συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, εικαστικά κλπ) που ολοκληρώνουν την ταυτότητα του φεστιβάλ και δίνουν την ευκαιρία για μια πολύπλευρη απόλαυση σε μία επίσκεψη.

- Ακόμα μεγαλύτερη έμφαση (και από αυτή της 2ης διοργάνωσης) στον επαγγελματικό (Β2Β) τομέα.

Και βέβαια οι σταθερές αξίες:

- Οι κλασσικές πλέον και επιτυχημένες μας παράλληλες εκδηλώσεις (μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσίες, μαέστρος παράδοσης) ακόμα πιο εμπλουτισμένες

- Το εστιατόριο με τις υψηλές γαστρονομικές προτάσεις σε χαμηλές τιμές

- Ζαχαροπλαστείο και Cocktail bar στην κεντρική πλατεία